Fii “arogant”…de Valentine’s Day

blue

Ani de zile am fugit de ziua indragostitilor…sau a iubirii sau…ce o fi pana la urma Valentine’s Day? Ziua indragostitilor…cu pereche…sau fara? Ziua celor care sunt indragostiti in general sau doar a celor care  au o pereche care le raspunde emotional. Cred ca raspunsul este mai degraba a doua varianta, caci altfel ce sens ar face sa sarbatoresti o zi in care esti acelasi singuratic tanjind dupa dragostea cuiva care nici nu stie ca existi sau si mai rau, care stie ca existi dar nu pentru el. Mda, dragostea este precum un domino, iubesti pe cineva care iubeste pe altcineva la randul lui.
Cred insa ca japonezii si-au insusit cel mai bine aceasta zi…”giri-choko”, doar asta este pana la urma, o zi in care ai obligatia sa cadorisesti pe cineva cu ciocolata, si au inteles-o chiar foarte bine, avand in vedere ca femeile sunt cele care fac acest “gest”.
Este nedrept si cred ca ar trebui ca ziua asta sa fie interzisa prin lege…legea bunului simt!
Toti cei care va simtiti singuri de Valentine’s Day va provoc la o “aroganta”…scrieti pe un biletel “Te iubesc!” si dati-l primei persoane care va iese in cale…s-ar putea ca pe unii sa ii faceti sa se simta bine iar daca nu… cel putin fata surprinsa pe care o vor face cand vor citi, va merita efortul. 🙂 

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s