Omule, numele tau mic e Ipocrit

423272_378101962201641_100000055218315_1417981_2016636487_n-640x640

Ce faci cand ai dezamagit pe toata lumea? Ce faci cand ti se spune ca te-ai schimbat in rau? Ce faci cand te privesti in oglinda dar ceea ce vezi nu mai place celorlalti?
Suntem cu totii niste ipocriti, indiferent de forma pe care o imbraca ipocrizia. Suntem ipocriti cu cei din jur si chiar cu noi insine. Iata una din regulile principale ale ipocriziei: interiorul nu se exte­riori­zează!
Nu vrem sa fim expusi in fata celorlalti, nu vrem sa ni se vada ranile sufletului. Si chiar daca le aratam celorlalti, acestia nu vor sa le vada, mitul perfectiunii nu trebuie spulberat, nu trebuie sa fii altfel decat te vad ei, altfel decat proiectia propriilor lor amagiri.
As vrea sa fiu o “fata de hartie” si sa-i pot cere Demiurgului sa-mi schimbe din condei cartea vietii sau macar sa imi puna la dispozitie cateva pagini goale. Cu cerneala invizibila mi-as asterne sufletul pe hartie, sa poata citi numai cei ce vor sa vada, aceia care vad cu ochii propriului lor suflet.
Si ne mai miram ca suntem obositi si ca nu ne mai ajunge timpul. Atata risipa de energie in a fi ceea ce nu esti, in a arata ceva ce nu vrei, in a te preface interesat, in a-i multumi pe altii…

Existence is just a fucking waste of time!  

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s