Un bazar sentimental

Dor – Mi-e dor de copilarie, de mirosul de struguri uscati pe dulap si de gutui coapte pe soba. Mi-e dor de zilele lungi ale vacantelor de vara de la bunici si de mama impletindu-mi parul in coada.
Disperare – Ma dispera nepasarea oamenilor fata de propria viata, fata de propriile dorinte. Ma dispera singuratatea in doi si neputinta de a schimba lucruri.
Bucurie – “Imi spui un secret?…se apropie incet de ureche si imi sopteste “Mama, te iubesc mult!”, “Ma iubesti? Cat de mult?…Atat de mult!”
Frica – de mine insumi, de propriile sentimente. Mi-e frica sa pierd.
Dragoste – O criza mentala de proportii inregistrata sub codul F63.9 de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii (Habit and impulse disorder, unspecified)
Vinovatie – Sunt vinovata de prea multa incredere in oameni, de prea multa imaginatie si de prea multe dorinte.
Ipocrizie – un viciu privilegiat care, astupa cu mana lui gura tuturor si se bucura in pace de o impunitate suverana.
Ura – urasc sa ma trezesc dimineata devreme, slugarnicia, prietenii falsi, lacomia, zgarcenia, mercantilismul. Urasc sa ma târăsc. Urasc sa nu pot sa fac ceea ce-mi trece prin cap si sa-mi accept soarta. Urasc sa stau indiferenta.
Gelozie – teama de a pierde, nesiguranta, singuratate, tradare
Fericire – 1 secunda, 5 minute … inchizi ochii si totul se termina atat de repede, cat o inchidere de pleoapa. O imbratisare, un sarut furat, lenjerie de matase, un zambet, “Mi-e dor de tine!”, o floare, inghetata, vin rosu, baie cu spuma, macarons cu violete, “Te iubesc!”, o amintire…
Speranta – speranța mea cea mare este să râd la fel de mult cat am plâns.
Frustrare – Orice frana impusa de vocea constiintei este generatoare de frustrari.
Razbunare – ma razbun uitand.
Optimism – Indraznesc sa visez!
… si totul cu Pasiune